vrijdag 26 april 2013

Stroomversnelling

De laatste week zijn we opeens in een stroomversnelling gekomen!  De eerste milieuraadzitting werden er wat afspraken gemaakt.  Er komt opnieuw een tent op het plein, van waar alle bezoekers kunnen starten naar de verschillende deelnemende tuinen.  We hopen natuurlijk dat de meeste bezoekers een fiets meebrengen en de 13km lange fietslus gaan volgen.  Dan krijgen ze niet alleen vier mooie tuinen, maar ook een gratis landschapstocht er bij!

De tent in 2011

Verder kreeg ik van Velt het sjabloon van de affiche.  Want wij moeten in onze tweetalige gemeente vanzelfsprekend ook alle aankondigingen in twee talen doen.  En met die sjabloon ging ik weer in photoshop aan de slag om dan met dit resultaat voor de dag te komen:


Niet slecht hé?
Binnenkort maak ik ook werk van de flyers – die gaan we dan naast de kassa leggen bij de winkeliers waar we de affiches gaan uithangen.  Dat zijn dan alle winkels van het dorp en omliggende dorpen.  Verder uit de buurt gaan we ook affiches leggen in de tuincentra, bloemenwinkels en bij tuinmachineverkopers.  Want daar passeert ons doelpubliek natuurlijk!

Verder ging de publiciteitscampagne van start.  Een perstekstje werd gemaakt en naar 25 verschillende lokale perskanalen verzonden, inclusief Ring-TV.  Want vorige keer maakten die een prachtige reportage van onze open-tuinendag, voor hun programma Viva-wonen.  Ik hoop maar dat ze deze keer ook langskomen.

1 opmerking:

Ludo RUTTEN zei

veel succes en veel volk op de opentuinen van Bever toegewenst. Zoals je weet moet ik evenwel thuisblijven wegens eigen deelname.